Szállás / Ciprus szállás - Ciprus apartman - Ciprus hotel
 

Ciprus hotel és szállás

Ciprus szállás, Ciprus hotel, Ciprus apartman Cipruson. Kiadó ciprusi szállás, szállások, hotel Cipruson.

Városok

Ciprus szállás, Ciprus szállások header

Alaminos
Ayia Napa
Kalavasos
Kouklia
Lachi
Larnaca
Limassol
Miliou
Nicosia
Paphos
Pervolia
Pissouri
Polis
Protaras
Tokhni
Voroklini

Ciprus

Ciprus a Földközi-tenger keleti részén található. Földrajzilag Ázsiához tartozik, a kultúra és a történelem szempontjából viszont Európához. A maga két részre oszlik, görögre és törökre. Ciprus ieális kikapcsolódást nyújt a nap és a tengerpart szerelmeseinek mivel mindenféle típusú tengerpart megtalálható. A festői, homokos tengerpartok egyenesen a pihenésre csábítanak. Mint a legtöbb görög sziget, Cipruon is áttetszően tiszta a tenger. Ezért minden vízi sport kedvelői jól érezhetik magukat, mert a sziget rengeteg lehetőséget nyújt ezen a téren és lehet miből válogatni.

A helyi konyha nagyon sokszínű, megtalálhatóak itt a balkán, indiai vagy arab ízek, de az angol hatás is érvényesül. Ciprus szintén ismert finom boráról.

Indulás előtt foglaljon le egy szobát egy ciprusi hotelben: Ciprus hotel

A sziget legnagyobb városa Larnaka, a második pedig, Limassol, amely a sziget legfőbb kikötője, továbbá a helyi borászati iparág központja. A sziget 1000 éves fővárosát minden Ciprusra látogató turistának látnia kell! Nicosia nagyjából az ország középpontjában fekszik és rengeteg látnivalóval csábít.

 

Ciprus szállás - Ciprus apartman - Ciprus hotel