Amszterdam szállás

  Szállás / Hollandia / Amszterdam szállás - Amszterdam hotel    
 
Amszterdam

Amszterdam szállás, Amszterdam szállások, Amszterdam hotel Amszterdamban. Kiadó amszterdami szállás, hotel, apartman, apartmanok, szobák. Amszterdam szállás, Amszterdam szállások, Amszterdam hotel

Amszterdam térkép
Eden American Amszterdam Hotel 4 csillagos

A 4 csillagos Amsterdam American Hotel az élettel teli Leidseplein jobb oldalán fekszik, saját kikötővel és a Leidsepleinre vagy a csatornákra néző szobákkal várja vendégeit. Az 1900-ban elkészült épület eredeti art nouveau építészeti stílust alkalmaz, a dekorációk pedig a kávézóban, a közös térségekben és a 175 nemdohányzó szoba közül a legtöbben megtalálható.
A szálloda vendégei ingyenesen használhatják a fitnesz- és szauna létesítményeket.


The Toren 4 csillagos

A The Toren épülete kiemelkedi pozícióban van a Keizergracht utcáján található előkelő XVII. századi csatornaházak között. Ezek tökéletes hátteret nyújtanak a szálloda feltűnő átalakulásához. A közismert beltéri dizájner, VIm van de Oudeweetering felelős a stílust, melegséget és komfortot egybeolvasztó sikkes, színpadias és leheletnyit misztikus környezet kialakításért. A 38 szoba mindegyike különböző, a kisméretű elegáns szobáktól kezdve a tágas és lélegzetelállítóan gyönyörű szobákig. A kiválasztott szoba a vendéggel együtt él, így a szálloda légköre mindenkit relaxáló, kellemes érzéssel tölt el.


Leidse Square Hotel 3 csillagos

Lakóövezeti légkör, mindössze 3 percre Amszterdam szívétől: az élettel teli Leidseplein. Ez a bája ennek a hangulatos hotelnek.

Kedvére pihenhet szobájában, a két legnagyobb múzeum pedig karnyújtásnyira található. A Rijks Múzeum (Rembrandt) és a Van Gogh Múzeum.

Szobák: 89.


Tulip Inn Amsterdam Riverside 3 csillagos

Az Amsterdam Arena és a Heineken Music Hall közelében álló szálloda, mely csupán 10 percre van a városközponttól, ideális lazításhoz és felfedezőutak kiindulópontjául egyaránt.

Ez a kellemes épület elegáns étteremmel büszkélkedhet, természetes fénnyel és tágas környezettel. A nagystílű szobák és a festői szépségű vízparti terasz beltéri és kültéri pihenésre alkalmas. Ez a Tulip Inn a nyugalom és a kényelem tökéletes egyensúlyát kínálja.

Szobák: 192. Szállodalánc: Tulip Inn, AC Hotels.


Memphis Hotel Amsterdam 4 csillagos

Amszterdam divatos szívében, 15 percre a repülőtértől és 10 percnyi sétára a városközpont szívétől, a 4 csillagos szálloda - karakterisztikus holland arculatával - ideális kiindulópontot nyújt hollandiai tartózkodásához. A tökéletes elhelyezkedésnek, és a szobák széles választékának köszönhetően - amelyek pompás berendezéssel állnak az Ön kényelmére - a Memphis Hotel otthonos, egyéni figyelmet sugároz.

Különleges ajánlat: Ha a reggeli előzetes foglalását ezen előjegyzéssel együtt kívánja elvégezni, az alap 20,50 EUR fejenkénti ár helyett 15,- EUR fejenkénti áron tudjuk azt biztosítani Önnek.

Szobák: 74.

További szállások Amszterdamban

 
Olcsó szállások Amszterdamban

Kattinson ide, ha olcsó szálláslehetőséget keres. Ifjúsági szállások, apartmanok, hotel szobák Amszterdamban

Szállások

Szállás / Hollandia / Amszterdam szállás - Amszterdam szállások - Amszterdam hotel

Amszterdam szállás, Amszterdam szállások, Amszterdam hotel Amszterdamban. Kiadó amszterdami szállás, hotel, apartman, apartmanok, szobák. Amszterdam szállás, Amszterdam szállások, Amszterdam hotel

Amszterdam hotel