Orfű szállás

  Szállás / Belföldi szállás / Orfű szállás, Orfű hotel    
 

Orfű szállás

Orfű szállás, Orfű szállások, Orfű hotel, Orfű szálláshelyek Orfűn. Kiadó orfűi szállás, szállások, apartman, hotel Orfű. Orfű egyik kiemelkedő fesztiválja a Fishing on Orfű. Amennyiben a fesztivál idejére szállást keres, nézze meg ajánlatainkat.

Orfű térkép
orfű hotel rácz tanya

Festői környezetben lévo 28 szobás lovas panzió

Férőhely: 10-20fő
Ár: 1600,-Ft/fő/éj

 

 
Orfűről

Orfű a Baranya megyei Hegyháton, a Mecsek hegység északnyugati "hátánál", Pécstől 15 km-re elhelyezkedő üdülőfalu.

A faluban összesen 800 ember él. Nyári szezonban a falu lélekszáma megnő: kisvárosnyi területén lakó- és üdülőövezetek, tavak, erdők, ligetek, parkok adnak helyet a nyári üdülési szezon 10-15 ezres tömegének, amely panziókban, magánszállásokon, kempingekben és ifjúsági táborokban talál elszállásolási lehetőséget.

Vendégek szórakozását, kikapcsolódását, pihenését strandok, fejlett kereskedelmi és vendéglátó hálózat, sportpályák, lovardák, zenés és műsoros rendezvények szolgálják.

Kiemelkedő események:

Fishing on Orfű fesztivál nyáron:

A fesztivál helyszíne egy horgásztó mellett van, melyet először 2008 június 19-től 21-ig tartottak. A hagyományteremtő céllal ketették éltre Fishing on Orfű 2009-ben is három napon keresztül váltották egymást a zenekarok.

Szállás / Belföldi / Orfű szállás

Ha a nyaralásához szállást keres, akkor a weboldalunkon található több Orfűi szállás közül biztosan megtalálja az Önhöz közel álló szállás lehetőséget, melyek között a következő szállásfajták találhatóak: Orfű apartman, Orfű hotel, Orfű apartmanok, Orfű panzió, Orfű vendégház stb.

Mindezt kényelmesen teheti meg a nap bármely órájában. Ha még nem döntötte el, hogy hol szeretné pontosan eltölteni szabadidejét oldalunkon a világ bármely pontján találhat szálláshelyet.

 

Orfű hotel