Kezdoldal / Anglia / London szállás  
 

London, Anglia

London szállás, London hotel, London apartmanok Londonban. Kiad londoni szállás, londoni hotel, apartmanok, vakci, vakci Londonban.

Felhvjuk figyelmket, hogy a szállások hrdetse a legtbb esetben angol ill. nmet nyelven van, mivel a tulajdonosok idegen nyelven adtk fel a hrdetseket.

London trkp

The Cumberland - A Guoman Hotel 4 csillagos

A Cumberland London legjabb vilgsznvonal szllodja. Mindent megtesznk az n knyelme, megelgedettsge s nyugalma kedvrt.

A hotel tvzi a llegzetelllt stlust s kivteles knyelmet a szemlyre szabott szolgltatssal s kivitelezssel. Mindez hozzjrul, hogy egy valban egyedi s meghitt lmnyben legyen rsze. A Cumberland mr akkor hatssal lesz nre, mikor az elcsarnokba lp.

Szobk: 1019. Szllodalnc: Thistle.


One Aldwych 5 csillagos

Ez a pomps tcsillagos szlloda gynyr, modern szállást, minden ignyt kielgt szolgltatsokat s ltestmnyeket knl. Mindezt fnyz luxussal s cscstechnolgival tvzve. Remek helyen tallhat, a Covent Garden-ben.

A fvros szvben fellelhet modern One Aldwych London djnyertes luxushotelje. A magntulajdonban lv stlusos ltestmny a sokak ltal ismert antiguai Carlisle Bay testvrszllodja.

Szobk: 105.


Avon Hotel 2 csillagos

Az Avon Hotel a londoni West End szvben, egy csendes, kellemes tren tallhat. Ebben a csaldi tulajdonban lv hotelben mrskelt rrt meleg fogadtats s bartsgos lgkr fogadja a vendgeket.

Az Avon Hotel London teljesen feljtott plete csodlatos bzist knl London szvben. A nyzsg West End, a Hyde Park s sok hres ltnival egyarnt elrhet egy rvid stval. n rtkelni fogja a modern, jl felszerelt szobkat, melyek egyedi s stlusos dizjnt kpviselnek. Minden szoba knyelmes s elegns.

Szobk: 20.


Mabledon Court Hotel 3 csillagos

A londoni szállás Bloomsbury negyedben tallhat Mabledon Court Hotel egy komfortos s bartsgos szlloda. A King's cross, a St Pancreas, a Euston, a Russell Square s a Euston Square egyarnt csak nhny percnyi stra van.

Szobk: 33.


Tovbbi londoni szállások

 

Ha a nyaralshoz szállást keres, akkor a weboldalunkon tallhat tbb Londoni szállás kzl biztosan megtallja az nhz kzel ll szállás lehetsget, melyek kztt a kvetkez szállásfajtk tallhatak: London apartman, London hotel, London apartmanok, London szállás stb.

Mindezt knyelmesen teheti meg a nap brmely rjban. Ha mg nem dnttte el, hogy hol szeretn pontosan eltlteni szabadidejt oldalunkon a vilg brmely pontjn tallhat szálláshelyet.