Kezdőoldal / partnereink / Erdély partnereink

Erdély szállás partnerek

Amennyiben ön is rendelkezik ilyen oldallal jeletkezzen és kölcsönösen elhelyezzük linkjét - oldal hozzáadása

Manapság az egyik legkedveltebb utazási forma a Erdély. Nagyon sok turista szeretné a szabadidejét fárasztó városnézés ill. több órás sétálgatás helyett inkább pihenéssel és kényeztetéssel eltölteni a szabadidejét. Erre a legalkalmasabb pihenési forma a Erdély. Magyarországon egyre több szálláshely ill. weboldal foglalkozik a pihenés ezen formájával. Ezen az oldalon próbálunk segítséget nyújtani, hogy hol találhatnak ehhez szükséges szállásokat és kedvezményes Erdély ajánlatokat

Ajánlott Erdély szállás oldalak

 • Székely turizmus

 • Belföldi Utazás - szálláshelyek
  http://www.belfoldiutazas.hu
  Belföldi Utazás, szálláshelyek, szállások, szállás, hotel, panzió, turizmus, falusi szálláshelyek, falusi szállások, falusi szállás, szállás ajánlatok

 • Csíksomlyó, Erdély, erdélyi szállás, Hotel Salvator
  http://salvator.ro
  Csendes kis hely Erdélyben; a Székelyföldön, a Kissomlyó-hegy lábánál: Csíksomlyó. E település, amely Székelyföld kellős közepén létesült, ma már  Csíkszereda része. Kegytemplomát minden esztendő pünkösdjén zarándokok  tízezrei keresik föl. Az örködő kegytemplom közvetlen tőszomszédságában található a Salvator Hotel ** és Konferencia központ. Nemcsak kellemes egyéni időtöltésre nyújt kiváló lehetőséget, de tökéletes választás olyan csoportok számára is, akik nyugodt, békés környezetben szeretnék továbbképzéseiket, lelkigyakorlataikat, közösségi vagy családi programjaikat megtartani.

 • Erdély - Erdélyi kulcsosház!
  http://www.erdelyikulcsoshaz.ro
  Románia, Erdély, Székelyföld, Hargita, Turizmus Erdélyben! Bérelhető erdélyi kulcsosház!

 • Erdély - Románia szállás
  http://www.szekelyfoldiinfo.ro
  Erdély - Románia utazásokhoz: online lefoglalható szállások (hotel, motel, kulcsosház, diákszálló, kemping, faluturizmus), utazás-tervezés, térkép ,idegenvezetés, és turisztikai-szilveszteri programok szerepelnek adatbázisunkban.

 • ERDéLY SZáLLáS:
  http://www.editvendeghaz.ewk.hu
  Tegyen utazást Erdély szívébe, ahol a tiszta levegő, a zöld fenyvesek mellett, a székely emberek vendégszeretete és hagyományőrző múltja teszi a tájat felejthetetlen emlékké vendégeink számára. Szeretettel várjuk pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket a székelyföld szívében egy olyan kis faluban, amely Farkaslakától, Tamási Áron szülőfalujától, emlékházától ~2000 m-re, Székelyudaverhelytől 9,6 km-re található, melyet a Gordon és a Baknya-tető hegye vesz körül.

 • Erdély | Szállás, Vendégház, Panzió, Hotel | Szállás véleményező
  http://www.szallastipp.net
  Erdély: szállás, panzió, vendégház, kulcsosház és hotel! Keressen vagy véleményezzen szállást oldalunkon. Szálláskereső, Szállásvélemények, Ingyen szálláshirdetés

 • Erdély- Erdélyi vendégház
  http://www.erdelyivendeghaz.ro
  A vendégház a Székelyudvarhelytől 20 km-re lévő Zetelaki Víztározó partján épült, amely a havasokról lefelé igyekvő fürge vadvizek folyását egy csodálatos mesterséges tóvá szelídíti. A tóban a horgászás, a fürdőzés és a csónakozás feltételei biztosítottak.

 • Erdélyi szállás
  http://szallaserdely.atw.hu
  Egy kellemes és nyugodt helyen, Erdély szívében található szállásunk.

 • Erdélyi szállás
  http://www.erdelyiszallashely.hu
  Erdélyi turizmus,erdélyi szállás,erdélyi szállások

 • Erdélyi Szállások
  http://erdelyiszallas.com

 • Erdélyi Szállások és Programok
  http://www.erdelyinyar.hu
  Székelyföld, Románia, Turizmus, Hotel, Panzió, Vendégház, Szállás, Utazás, Nyaralás, Kiránulás, Erdélyi szállás

 • Erdélyi szállások
  http://www.erdelyikulcsoshazak.hu
  erdely,erdélyi szállás, szállások, szálláshelyek, kulcsosházak, turizmus, utazás, erdélyi kulcsosházak, szállások

 • Erdélyi Turizmus
  http://www.erdelyiturizmus.hu
  Erdély - Transylvania - Siebenbuergen - Transilvania

 • erdélyi turizmus, erdélyi szállás
  http://www.erdelyivendeghazak.ro
  Már tizedik éve, hogy a csodálatos környezetben épült nyaralónkból minősített erdélyi szállás lett. Azóta tudatosan alakítjuk és szépítjük Nagy Lak I vendégházunkat, a mindenkori Vendégeink igényeit tartva szem előtt. (2007 tavaszán, a főépületet teljes egészében lebontottuk, majd újjáépítettük, ebből az alkalomból kicseréltük a vendégház bútorzatát is.)

 • Erdélyi utazás ás szálláshelyek
  http://www.erdelyiszallashelyek.hu
  Erdélyi szálláshelyek

 • Erdélyi Utazás
  http://www.erdelyiutazas.hu
  szálláshelyek

 • Hétvezér Panzió Erdélyben
  http://www.hetvezer.ro
  A Hétvezér Panzió*** Erdélyben, Zeteváralján, Hargita megyében a víztárózó környékén (4 km), a Madarasi Hargita lábánál, Székelyudvarhelytől 15 km-re található, kényelmes, biztonságos, nagy területen fekszik, ideális hely a pihenésre, kikapcsolódásra.

 • Székelyföldi Szálláskereső
  http://www.szekelyszallas.hu
  Erdélyi, székelyföldi szállások on-line szállásfoglalási lehetősége

 • ERDéLY SZáLLáS * EDIT VENDéGHáZ * ERDéLY , HáZIAS SZéKELY éTELEK , SíELéS
  http://www.erdely-editvendeghaz.hupont.hu
  "Ha a föld Isten kalapja, úgy Erdély bokréta rajta." Utazás Erdély szívébe, ahol a tiszta levegő, a zöld fenyvesek mellett, a székely emberek vendégszeretete és hagyományőrző múltja teszi a tájat felejthetetlenné www.editvendeghaz.ewk.hu

 • Szállás és programok Erdélyben
  Szállás, vendéglátás, programajánlat Szováta közelében egész évben. Erdélyi pihenését, nyaralását, szilveszterezését, programajánlattal, programtervezéssel, segítjük. Ha nincs részletes helyismerete, forduljon hozzánk bizalommal. Madaras Vendégház Kibéden, Szováta közelében, Maros megyében. Ideális kiindulási pont csillagtúrák szervezésére. Közeli települések Parajd, Korond, Bözöd, Segesvár, Marosvásárhely, Székelyudvarhely. Szállásunkat 2009 óta működtetjük, családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk.
 • Erdélyi Utazás
  A Nagy Lak I kulcsosház a felejthetetlen erdélyi utazás záloga! Kiadó szállás, vendégház, kulcsosház Székelyföldön a Hargitán! Hegyek, fenyvesek, kristálytiszta patakok, vendégszerető emberek, programlehetőségek!
 • Erdélyi Nyaralás
  A természet azzal áldotta meg a Székelyföldet, hogy kincseiből többet juttatott, mint más helyekre. A mi feladatunk, hogy a lehető legjobb feltételeket biztosítsuk, hogy a mindenkori Vendégeink zavartalanul fedezhessék fel e csodálatos vidéket. Amennyiben egy meghitt, barátságos környezetben szeretné eltölteni a szabadságát, kérem, szenteljen figyelmet a Nagy Lak II vendégház ajánlatának!
 • Erdélyi Kulcsosházak
  A minden igényt kielégítő, hárommargarétás (háromcsillagos) minősítéssel rendelkező Nagy Lak III-VII vendégházak a Zetelaki gáttól mindössze 400 méternyire, közvetlenül a Nagyküküllő partján épültek. Nem véletlen a mottónk: "Vendégként érkezik, barátként búcsúzik." Amennyiben egy meghitt, barátságos környezetben szeretné eltölteni a szabadságát, kérem, szenteljen figyelmet szállásajánlatainknak!