Székelyudvarhely szállás

accommodation header

Accommodation

Ferienhaus

Szállás

  Szállás / Románia szállás / Székelyudvarhely szállás  
 
Székelyudvarhely szállás

Székelyudvarhely szállás, Székelyudvarhely szállások, Székelyudvarhely apartman, Székelyudvarhely apartmanok Székelyudvarhelyen. Kiadó székelyudvarhelyi szállás, szállások, apartman, apartmanok Székelyudvarhelyen.

Székelyudvarhely szállás header
Küküllő Hotel
Székelyudvarhely szállás picture

Három csillagos szálloda Székelyudvarhely központjában!

Férőhely: 143
Ár: 6750 Ft/nap/fő

Bosnyák panzió
Székelyudvarhely szállás picture

Rusztika es kényelem Székelyudvarhelyen, székely izekkel

Férőhely: 143
Ár: 6750 Ft/nap/fő

Hintó Panzió
Székelyudvarhely szállás picture

Kiránduljon Erdélyben, pihenjen a Hintó Panzióban

Férőhely: 20
Ár: 10 EUR/nap/fő

Palace Panzió
Székelyudvarhely szállás picture

Felejthetelen élmények Székelyföld szívében - 2X10 szoba, 2X20 férőhely -légkondicionált szobák -minden szobához fürdőszoba, LCD tv, minibár tartozik -vezeték nélküli internet-csatlakozás (wireless) - zárt parkoló -csendes nyugodt környezet, ideális a pihenésre vágyóknak

Férőhely: 20
Ár: 19 EUR/nap/fő

Panoráma apartman

Szeretettel várjuk önt és családját egész évben a Székelyföld szívében Székelyudvarhely és környékére. Apartmanunk a város központtól 2 km-re található Felsőboldogfalván panorámás kilátással, zöldövezetben.

Férőhely: 1-8
Ár: 25 EUR-tól/apartman/éj

Târnava Hotel

A Târnava Hotel Székelyudvarhely, egy jól karbantartott park mellett található, ideális környezet turistáknak és üzleti ügyben utazóknak egyaránt.

A recepció éjjel-nappal nyitva tart, a személyzet számos nyelven beszél és az autóval érkező vendégek részére zárt parkolót biztosítunk. Amellett, hogy elegánsan bútorozott és teljesen felszerelt szobákban szállhat meg, egy kellemes masszázzsal is kényeztetheti magát, vagy kipróbálhatja a szaunát, a jacuzzit és a szoláriumot is, de a fitnesz terem is a rendelkezésére áll. A városközpont könnyen megközelíthető a hotelből. A szálloda modern technikával felszerelt konferenciatermekkel is rendelkezik, konyhája pedig gondoskodik a kulináris élvezetekről.

Szobák: 72.

 
 

Szállás / Románia szállás / Székelyudvarhely szállás

Oldalunkon különböző szállás, szállások, apartman, apartmanok, hotel, hotelek, kiadó ház, kiadó házak, szálláshelyek, panzió, panziók, vendégházak találhatóak. A szállás, szállások foglalhatók online hitelkártyával vagy pedig egyenesen a szállás tulajdonoknál. Mindössze az uticélját kell kiválasztania és a megfelelő ország, régió vagy város szállásaira kell rákattintania. Az oldalon több ezer szállás, apartman, hotel, szálloda található. A szálláshírdetések küföldi mivoltuk miatt sok esetben angol ill. német nyelven találhatóak.

Az oldal, amelyen jelenleg tartózkodik székelyudvarhelyi szállásoknak ad helyet. A következő szállás ajálatokat találjai meg itt: Székelyudvarhely szállás, Székelyudvarhely szállások, Székelyudvarhely apartman, Székelyudvarhely apartmanok, Székelyudvarhely hotel, Székelyudvarhely hotelek, Székelyudvarhely panzió, Székelyudvarhely panziók, Székelyudvarhely szálláshelyek

Székelyudvarhely szállás, Székelyudvarhely szállások, Székelyudvarhely apartman, Székelyudvarhely apartmanok, Székelyudvarhely hotel, Székelyudvarhely hotelek, Székelyudvarhely panzió, Székelyudvarhely panziók, Székelyudvarhely szálláshelyek